Step by step

Step by step – baba angol, a legkisebbeknek szóló tanfolyamunk, ahol dalolunk, mondókázunk, és ami a legfontosabb: sokat játszunk. A 45 perces foglalkozások délelőtt, és a már bölcsődébe járók számára, délutáni időpontban is elérhetőek.

A gyerekek veleszületett képességei a saját tapasztalásaik során bontakoznak ki, a megfelelő környezet segít ezen tapasztalatok megszerzésében. Ebben az életkorban, a gyerekek először cselekszenek, és csak sok-sok ismétlés után gondolják végig tettüket. Ezért a mondókákat, dalokat mozdulatokhoz kötjük, ugrálunk, tapsolunk. A mindennapi tevékenységeinkhez kapcsolódó kifejezéseket – fogmosás, öltözködés, étkezés – énekek segítségével eljátsszuk és így játékos módon, észrevétlenül tanulják meg a gyerekek.

Kreatív környezet segítségével, fenntartjuk a kicsik kíváncsiságát, és olyan játéklehetőségeket biztosítunk, ahol ő maga próbálhatja megoldani a feladatot. A babák élvezik, ha biztatják őket, de azt is kedvelik, ha elég teret engedünk, az önálló tanulásra és felfedezésre. Fontosnak tartjuk, hogy olyan eszközöket, játéklehetőségeket is bemutassunk a tanfolyamra járóknak, mely minden háztartásban megtalálható anyagokból, könnyen elkészíthető. Így otthon újra és újra megismételhető a játék, ami a tanulás fontos része.

A szülők számára nem szükséges az angol nyelvtudás, de a gyerekekkel való játék közben, ők is nagyon sokat tanulhatnak.

Oszd meg másokkal is:

Vélemény, hozzászólás?